Technológia tervezés, technológia transzfer

Ivóvíz, ipari víz és szennyvízkezelő vegyszerek forgalmazása. Szakmérnöki tanácsadás. Folyékony ipari hulladékok szállítása (Élelmiszeripari, kommunális szennyvíz, olajos szennyvizek stb.) Statikus keverők forgalmazása.

Technológia tervezés, technológia transzfer.Segítséget nyújtunk ipari vízkezelési területeken a megfelelő derítő és segéd-derítőszer kiválasztásában, vizsgálatok elvégzésében, üzemi próbák végrehajtásában. Vegyszer kereskedelem.

Folyékony ipari hulladékok szállítása, elhelyezése. Tökéletes energiaigény mentes folyadékkeverések megoldása, tanácsadás, tervezés, kivitelezés.

A szennyvíz különböző szennyező anyagok és víz komplex keveréke. A szennyezők nagy részét pontos molekula-összetétellel és szerkezettel nem is lehet, vagy semmiképpen nem szükséges (nem gazdaságos) meghatározni. A szennyvíz tisztítása mechanikai, kémiai és biológiai folyamatok kombinációja, amely szükségszerűen minőségi, üzemeltetési ellenőrzést igényel.

A szennyvíz mennyisége (hozama) és összetétele időben folyamatosan változik egyetlen kibocsátó esetében is (háztartás, ipar, kereskedelem). Ezek ellenőrzése információt szolgáltat a különböző folyamatok megfigyeléséhez, a tisztítás szabályozáshoz, az elfolyó víz minőségének biztosításához.

Ajánlatkérés...