Tanácsadás, ISO felkészítés, minősítés, vegyszergyártás

Tanácsadás, ISO felkészítés, minősítés, vegyszergyártás

Tanácsadás, ISO felkészítés, minősítés, vegyszergyártásSegítséget nyújtunk ipari vízkezelési területeken a megfelelő derítő és segéd-derítőszer kiválasztásában, vizsgálatok elvégzésében, üzemi próbák végrehajtásában. Vegyszer kereskedelem.

Folyékony ipari hulladékok szállítása, elhelyezése. Tökéletes energiaigény mentes folyadékkeverések megoldása, tanácsadás, tervezés, kivitelezés.

A szennyvíz különböző szennyező anyagok és víz komplex keveréke. A szennyezők nagy részét pontos molekula-összetétellel és szerkezettel nem is lehet, vagy semmiképpen nem szükséges (nem gazdaságos) meghatározni. A szennyvíz tisztítása mechanikai, kémiai és biológiai folyamatok kombinációja, amely szükségszerűen minőségi, üzemeltetési ellenőrzést igényel.

A szennyvíz mennyisége (hozama) és összetétele időben folyamatosan változik egyetlen kibocsátó esetében is (háztartás, ipar, kereskedelem). Ezek ellenőrzése információt szolgáltat a különböző folyamatok megfigyeléséhez, a tisztítás szabályozáshoz, az elfolyó víz minőségének biztosításához.

Ajánlatkérés...